Ben jij onze volgende vrijwilliger?

Wil jij de Mexicaanse niños uit Artesanos een ongelooflijke tijd bezorgen? Hou je van een portie avontuur en schrikken cultuur, sport en spel jou niet af?

Dan ben jij misschien onze volgende vrijwilliger!

Je kan je kandidaat stellen door een korte motivatiebrief samen met je cv te sturen naar kandidaten@artesanos.be.

De enige voorwaarde die we stellen is dat je minstens 18 jaar oud bent bij vertrek. Kennis van Spaans is handig, maar niet verplicht. We verwachten wel dat je een basiskennis hebt tegen vertrek.

Vertrekdatum en duur van het project bekijken we samen. De kostprijs schatten we tussen 1500 en 2000 euro, afhankelijk van de duur. Hierin zitten je vluchten, verzekering, en accommodatie volledig inbegrepen.

Wil je meer informatie? Neem gerust contact op met Nele op het nummer 0493/73.15.20 of met Charlotte op het nummer 0497/62.46.03.

En daarna?

Nadat we je motivatiebrief en cv ontvangen hebben, word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek en een selectieronde. Daarna kiezen we de nieuwe vrijwilligers, die elkaar al dan niet op voorhand kennen. De geselecteerde kandidaten worden vanaf dan volledig klaargestoomd om het project in Mexico over te nemen van de vorige ploeg.

Met hulp van de leden van de vzw worden alle praktische zaken in orde gebracht en worden de vrijwilligers voorbereid op hun verblijf.

In Mexico

Eens aangekomen in Mexico staan er twee introductieweken op het programma. De vorige vrijwilligersploeg stoomt jou en je medevrijwilliger klaar voor het project en het dagelijkse leven. Daarna nemen jullie de touwtjes in eigen handen. 

Tijdens je vrijwilligerswerk verblijf je in een huisje van de vzw, gebouwd op de grond van een Mexicaanse familie. Hier heb je je een eigen plekje met alle basiscomfort. De patio deel je met de familie.


Wil je meer weten over vrijwilligerswerk in het buitenland? Go Strange helpt je verder! 

© Webosaurus